شرکت مسئولیت محدود :
شرکت سهامی :
شرکت تعاونی :
شرکت سهامی خاص :
شرکت تضامنی :
شرکت نسبی :
شرکت مختلط غیر سهامی :
شرکت مختلط سهامی :
موسسه غیر تجاری :
ثبت انواع شرکت
ثبت شرکت پس از بررسی ها لازم و توجه به نکاتی که رد بخش قبلی به آنها اشاره شد، شروع می شود. این میان شما تصمیم خود را گرفته اید و می دانید که کدامیک از انواع شرکت ها را برای ثبت در نظر دارید. زمان جست و جو در مورد تفاوت انواع شرکت ها، به نکات مهم و جزئیات مشترک و متفاوت دقت کنید.
برای نمونه زمان تأمین سرمایه اولیه برای ثبت شرکت تعاونی، لازم است تا 51% از سرمایه کل را تهیه کرده باشد. این سرمایه حتی می تواند به صورت غیر نقدی نیز ارائه شود. همچنین مطلوب است که بدانید نحوه نقل و انتقال سرمایه در شرکت های سهامی چگونه است. در این نوع شرکت ها، سهام ویژه و سهام با نام را نمی توان بدون در نظر گرفتن مراحل قانونی، انتقال داد. اما انتقال سهام بی نام، بدون طی این مسیرها نیز امکان پذیر است.
اهمیت جست و جو و درک مطالب مربوط به ثبت شرکت در این اطلاعات و نحوه به کار بردن آنها مشخص می شود. زمان اقدام برای ثبت انواع شرکت، باید بدانید که هیچ گونه تغییر بدون کسب اجازه از سایر اعضا و هماهنگی با اداره ثبت شرکت ها، مجاز نیست.
در نتیجه اگر احتیاج دارید که بعد از ثبت شرکت، تغییراتی را در آن اعمال کنید، باید با تشکیل جلسه مجمع عمومی، مسئله را به اشتراک گذاشته و تأییدات لازم را از طرف اعضا، اخذ کنید. زمان ثبت انواع شرکت به یاد داشته باشید که اعضای خاص خود را لازم دارد. برای مثال شرکت با مسئولیت محدود تنها با مدیرعامل و اعضای هیئت مدیره تشکیل می شود. اما اگر تعداد از 12 نفر بیشتر شد (که معمولا در شرکت های سهامی اینگونه است) باید 2 یا 3 نفر را به عنوان بازرس معرفی کنید.
حضور شرکت در مزایده ها و مناقصه ها
یکی از مهم ترین دلیل ها برای ثبت کردن شرکت های تجاری مختلف، حضور آن ها در مزایده ها و مناقصه ها است. مزایده و مناقصه، اهمیت بسیار زیادی در فعالیت های اقتصادی دارد.
مراکز بزرگ دولتی یا خصوصی، بخشی از فعالیت های خود را به یک کمپانی خصوصی، واگذار می کنند. به عنوان مثال، شهرداری ساخت راه و یا ساختمانی را به یک شرکت مهندسی و پیمان کاری واگذار می کند. شیوه قانونی و صحیح واگذاری این پروژه ها، برگزاری مناقصه ها و مزایده ها است.
حتی بانک ها، بخشی از اموال خود را در مزایده ها و مناقصه ها واگذار می کنند. شرکت ها، تنها درصورتی قادر به شرکت در مناقصه ها و پروژه های بزرگ هستند؛ که به صورت قانونی ثبت شده باشند. این مسئله اهمیت بسیار زیادی دارد.
زیرا حیات اقتصادی و فعالیت بعضی از شرکت ها، وابسته به این مناقصه ها می باشد. اما اگر شرکت ها به صورت قانونی ثبت نشده باشند؛ به هیچ وجه امکان حضور در مزایده ها و مناقصه های بزرگ دولتی را، نخواهند داشت. اما به غیر از این موضوع، دلیل های دیگری نیز، برای ثبت قانونی شرکت، وجود دارد.
مراحل ثبت کردن قانونی شرکت
برای ثبت کردن شرکت ها و یا کمپانی های مختلف، باید مراحل گوناگونی طی شود. بعد از انجام دادن مقدمات کار، باید وارد انجام مراحل قانونی ثبت کردن شرکت ها شد.
برای این کار، باید تمام مدارک مورد نیاز تهیه و تکمیل شده و در سامانه ثبت موسسات و کمپانی ها، اطلاعات لازم وارد شود. در صورت تایید اطلاعات، ثبت شرکت اتفاق می افتد. برای ثبت کردن شرکت، نیاز به چاپ آگهی در یکی از روزنامه های کثیر الانتشار کشور نیز می باشد.
این پروسه کلی، برای ثبت تمامی کمپانی ها است. اما کمپانی ها انواع مختلف و بسیار متفاوتی دارند. مقدمات ثبت کردن شرکت ها با یکدیگر متفاوت است.
شرایط ثبت کردن شرکت ها
پروسه ثبت کردن شرکت ها، روندی طولانی است. کامل کردن مدارک و اطلاعات لازم، زمان بر است. باید تمامی مدارک و مراحل به طور کامل آماده باشند.
برای اطمینان از کامل بودن این مدارک، باید از مشاوران و متخصص ها کمک گرفت. در غیر این صورت، ممکن است افرادی اطلاعات شرکت خود را در سامانه، ثبت کنند. اما در صورت کامل نبودن مدارک، درخواست آن ها رد می شود .
این گونه فرصت خود را از دست می دهند. و برای به دست آوردن فرصت بعدی، باید مدتی را منتظر بمانند. حتی نبود یک مدرک و یا مجوز نیز می توانند؛ سبب رد شدن درخواست، ثبت کمپانی شود. مقدمات ثبت کردن شرکت ها بسیار گسترده است. بعضی از کمپانی ها برای فعالیت نیازمند، اخذ مجوز های مختلفی هستند؛ در این صورت ابتدا باید تمامی این مجوز ها از اداره های مربوطه اخذ شود. در غیر این صورت امکان ثبت کردن شرکت ها وجود نخواهد داشت.
راهنمای ثبت شرکت
ثبت کردن شرکت ها به کمک مشاوران حقوقی، دارای مزیت های فراوانی است. برای انجام هر کاری، متخصص و کارشناس وجود دارد. پروسه ها و روند های حقوقی نیز، مانند ثبت کردن شرکت ها باید به دست افراد متخصص انجام شود.
کمک گرفتن از مشاوران برای ثبت شرکت، مزیت های بسیار زیادی دارد. به دلیل وجود این مزیت های فراوان، امروزه اکثر افراد برای ثبت کردن شرکت، به کارشناسان مراجعه می کنند.
زمان ثبت شرکت
یکی از مواردی که بسیاری از افراد پیش از شروع ثبت شرکت یا ثبت موسسه سوال میکنند توضیح در مورد زمان ثبت شرکت میباشد . این موضوع دغدغه بسیاری از افراد میباشد به این دلیل که هدفی را از ثبت شرکت دنبال میکنند که پارامتر زمان میتواند پارامتر مهمی در تصمیم در ثبت شرکت داشته باشد .
مثلا یکی از دلایل ثبت شرکت میتواند اخذ وام یا تسهیلاتی باشد که فقط در برحه ای از زمان به اشخاص پیشنهاد گردد . یا شرکت در مناقصه باشد یا قرارداد خاصی که از طرف یک شریک کاری پیشنهاد میگردد یا اخذ نمایندگی خارجی . یا هر هدف دیگری که شرکت میتواند دنبال نماید .
اما هر کدام از موقعیتهای بالا میتواند در زمان خاصی معنا داشته باشد و در صورت عدم رسیدن به زمان مورد نظر دیگر ثبت شرکت معنا ومفهوم خود را از دست بدهد .
زمان ثبت شرکت و طی مراحل ثبت به شرح زیر است :
1-ابتدا تصمیم گیری میگردد که چه نوع شرکتی را شرکا میخواهند ثبت نمایند . (ثبت شرکت مسوولیت محدود ، ثبت شرکت سهامی خاص ، ثبت موسسه ، ثبت شرکت تعاونی ، ثبت شرکت تضامنی )که این مساله معمولا در صورت گرفتن مشاور صحیح 3 روز زمان میبرد.
2-عقد قرارداد جهت ثبت شرکت و تکمیل مدارک اعم از کپی مدارک شناسایی اعضا که این فرآیند 2 روز معمولا زمان میبرد.
3-ثبت نام شرکت در سامانه ثبت شرکتها یا سایت ثبت شرکت و تنظیم اوراق ثبتی اعم از اساسنامه ثبت شرکت ، اظهارنامه ثبت شرکت ، شرکتنامه ثبت شرکت ، صورتجلسات ثبت شرکت ، که این پروسه معمولا 2 روز زمان میبرد.
4- پس از ثبت نام سازمان ثبت شرکتها نسبت به تعیین نام های پیشنهادی اقدام مینماید که معمولا این پروسه 3 روز زمان میبرد.
5- همزمان با پروسه ثبت نام و تعیین نام شرکت اعضا اقدام به اخذ گواهی عدم سوء پیشینه از پلیس +10 مینمایند . این پروسه حدود 7 روز کاری زمان میبرد .همزمان با این مرحله در صورت ثبت شرکت سهامی خاص میبایست نسبت به اخذ نامه بانک بمنظور واریز 35 درصد (35%) سرمایه نقدی شرکت اقدام گردد.
6- پس از تعیین نام نسبت به پرینت و تایید و امضاء اوراق ثبتی اقدام میگردد .که این پروسه حدود 3 روز زمان میبرد.
7- سپس نسبت به ارسال مدارک مورد نیاز ثبت شرکت به اداره ثبت شرکت و موسسات غیر تجاری اقدام میگردد . این پروسه حدود 3 روز زمان میبرد.
8- پس از پست در صورت تکمیل بودن مدارک و عدم ایراد در تنظیم اساسنامه شرکت و صورتجلسات شرکت نسبت به تایید و چاپ پیش آگهی روزنامه رسمی اقدام میگردد . حدود زمان این پروسه کاری 17 روز کاری میباشد.
9- سپس نسبت به چاپ آگهی ثبت شرکت اقدام میگردد . این مرحله نیز طی 4 روز کاری انجام میگیرد.
این در صورتی است که هیچگونه برگشتی در کار نباشد و همه چیز بدون اشتباه انجام گیرد . این زمانبندی شامل بسیاری موارد از جمله دوباره کاری ، قطع بودن سایت ثبت شرکتها، تغییر قوانین ثبت شرکت ، تغییر فرآیند ثبت شرکت نمیگردد .44 روز کاری کل پروسه زمان خواهد برد . این زمان کمی طولانی بنظر میرسد .در حالتی که این پروسه توسط خود شخص انجام گیرد بدلیل عدم آگاهی از نحوه ثبت شرکت این زمان به 65 الی 85 روز افزایش می یابد.
موضوع فعالیت ثبت شرکت
پیگیری ثبت شرکت
ثبت شرکت، با ارائه مدارک لازم (که بسته به نوع شرکت مورد نظر متفاوت خواهند بود) و تکمیل فرم درخواست یا همان اظهارنامه مربوطه در سامانه اداره ثبت شرکت ها، میسر می شود. توجه داشته باشید که نباید هیچ گونه مغایرتی میان اطلاعات وارد شده در این سامانه و اسناد شما وجود داشته باشد. هر گونه نقص و یا مغایرت موجب رد پرونده ثبت شرکت شما می شود.
همچنین خوب است که تنها یک نفر را برای پیگیری امور مربوط به ثبت انواع شرکت، معرفی کنید. این شخص می تواند صفر تا صد کار را در دست گرفته و تمام مسائل پیش آمده را بررسی کند. به این طریق در وقت شما نیز صرفه جویی می شود.
هزینه ثبت شرکت
ثبت شرکت حتما هزینه های مخصوص به خود را دارد برخی از این موارد تعرفه های دولتی هستند که باید پرداخت شوند و برخی دیگر، بسته با آن مؤسسه و یا شرکتی که کار خود را به آنها واگذار کرده اید، متفاوت خواهند بود. مثلا زمان طراحی لوگو بسته به نوع طرح و طراح آن، هزینه متفاوتی را پرداخت می کنید.
برخی از هزینه های ثبت انواع شرکت عبارتاند از:
- هزینه های مربوط به ثبت برند و لوگوی شرکت
- هزینه های مربوط به چاپ آگهی در روزنامه رسمی و کثیرالانتشار
- هزینه های مربوط به حق الثبت در سامانه اداره ثبت شرکت ها
- هزینه های مربوط به تغییرات و یا ویرایش های لازم (برای نمونه اگر اعتراضی به بررسی پرونده خود دارید)
- و غیره.
در مجموع، مبحث ثبت شرکت را می توان با استفاده از تجربه کارشناسان کاربلد به راحتی پیش برد. رویال ثبت با تکیه بر تجربه 17 ساله خود در زمینه ثبت انواع شرکت ها، بررسی مسائل مالیاتی، ثبت برند و غیره، در کنار شماست تا با تعیین چشم اندازها و انعکاس آن ها در برندتان، مسیر درست را به شما نشان دهد.
ثبت کردن شرکت به کمک مشاوران در کم ترین زمان
پروسه های قانونی مانند ثبت کردن شرکت معمولا زمان بر است. اگر این کار ها، به دست افراد غیر متخصص انجام شود؛ زمان بیشتری خواهد برد. افرادی که تجربه و تخصصی در زمینه کار های قانونی ندارند؛ معمولا برای انجام فعالیت های حقوقی و پیگیری قانونی آن ها، دچار مشکل های فراوانی خواهند شد.
زیرا آن ها تجربه و تخصصی، برای انجام این کار ندارند. جزئیات قانونی ثبت شرکت، افراد غیر متخصص در این زمینه را، سردرگم خواهد کرد. در نتیجه افراد غیر متخصص، حتی اگر موفق به ثبت کردن شرکت ها بشوند؛ زمان زیادی را از دست خواهند داد. در صورتی که برای فعالیت های اقتصادی، زمان اهمیت بسیار زیادی دارد.
از دست دادن وقت می تواند؛ سبب به وجود آمدن ضرر و زیان اقتصادی بشود. زیرا در فعالیت های اقتصادی مانند بازار بورس، بازار خرید و فروش اجناس گران بها و یا مناقصه ها و مزایده ها زمان نقش بسیار مهمی دارد. از دست دادن حتی یک روز نیز می تواند زیان بار باشد.
در نتیجه برای کاهش ضرر های اقتصادی، باید کار های ثبت کردن شرکت و تایید نهایی و قانونی آن، در کم ترین زمان ممکن انجام شود. به همین دلیل ثبت کردن قانونی شرکت ها، باید به دست افراد متخصص سپرده شود. آن ها با آگاهی کامل از تمامی مراحل و پروسه ها قانونی، کار ثبت شرکت را به طور کامل و در کم ترین زمان انجام می دهند.
سوالات متداول ثبت شرکت
کامل کردن مدارک و اطلاعات لازم، زمان بر است. باید تمامی مدارک و مراحل به طور کامل آماده باشند. برای اطمینان از کامل بودن این مدارک، باید از مشاوران و متخصص ها کمک گرفت. در غیر این صورت، ممکن است افرادی اطلاعات شرکت خود را در سامانه، ثبت کنند. اما در صورت کامل نبودن مدارک، درخواست آن ها رد می شود . این گونه فرصت خود را از دست می دهند. و برای به دست آوردن فرصت بعدی، باید مدتی را منتظر بمانند. حتی نبود یک مدرک و یا مجوز نیز می توانند؛ سبب رد شدن درخواست، ثبت کمپانی شود.
برای ثبت کردن شرکت ها و یا کمپانی های مختلف، باید مراحل گوناگونی طی شود. بعد از انجام دادن مقدمات کار، باید وارد انجام مراحل قانونی ثبت کردن شرکت ها شد. برای این کار، باید تمام مدارک مورد نیاز تهیه و تکمیل شده و در سامانه ثبت موسسات و کمپانی ها، اطلاعات لازم وارد شود. در صورت تایید اطلاعات، ثبت شرکت اتفاق می افتد. برای ثبت کردن شرکت، نیاز به چاپ آگهی در یکی از روزنامه های کثیر الانتشار کشور نیز می باشد. این پروسه کلی، برای ثبت تمامی کمپانی ها است. اما کمپانی ها انواع مختلف و بسیار متفاوتی دارند. مقدمات ثبت کردن شرکت ها با یکدیگر متفاوت است.
پروسه های قانونی مانند ثبت کردن شرکت معمولا زمان بر است. اگر این کار ها، به دست افراد غیر متخصص انجام شود؛ زمان بیشتری خواهد برد. افرادی که تجربه و تخصصی در زمینه کار های قانونی ندارند؛ معمولا برای انجام فعالیت های حقوقی و پیگیری قانونی آن ها، دچار مشکل های فراوانی خواهند شد. زیرا آن ها تجربه و تخصصی، برای انجام این کار ندارند. جزئیات قانونی ثبت شرکت، افراد غیر متخصص در این زمینه را، سردرگم خواهد کرد. در نتیجه افراد غیر متخصص، حتی اگر موفق به ثبت کردن شرکت ها بشوند؛ زمان زیادی را از دست خواهند داد.
یک پاسخ
برای پیشرفت در کارها باید هم جهت علم و تکنولوژی حرکت کرد و جهان امروز جهان آنلاین است.