جستجو
مدارک کارت بازرگانی چیست؟ رویال ثبت
مطالبی که در ادامه خواهید خواند...
فهرست مطالب
مدارک کارت بازرگانی رویال ثبت

اخذ و صدور کارت بازرگانی

کارت بازرگانی چیست؟

کارت بازرگانی، مدرکی است که برای صادرات و واردات کالاهای مجاز، برای بازرگانان الزامی میباشد. همچنین، صاحب کارت بازرگانی می‌تواند اقدام به اظهار و ترخیص کالا از گمرک نماید.
کارت های بازرگانی، سابقه ایی بیش از ۷۰ سال در ایران دارند. با توجه به پیشرفت های دنیای مدرن، کارت های بازرگانی نیز مانند بسیاری از کارت های دیگر، هوشمند سازی شدند. در واقع می توان به نحوی این کارت را مانند شناسنامه ای تصور کرد. این کارت برای فعالیت اقتصادی تولید کنندگان، صادر کنندگان کالا و همچنین برای فعالیت وارد کنندگان کالا به کشور الزامی است.
کارت های بازرگانی برای افراد حقیقی صادر می شود. اما از طرفی اشخاص حقوقی مانند شرکت های مختلف نیز می توانند اقدام به اخذ کارت های بازرگانی بکنند. برای دریافت کارت های بازرگانی ابتدا باید، مدارک مورد نیاز تهیه شود. این مدارک توسط اتاق های بازرگانی بررسی می شود.
اخذ کارت های بازرگانی، دارای پروسه مشخصی است. برای دریافت این کارت ها می توان از مشاوران و متخصص های این زمینه کمک گرفت. در ادامه بیشتر در مورد کارت های بازرگانی بیشتر توضیح دهیم.

برای اطلاعات بیشتر ویدیو های ما را در آپارات ببینید.

مدارک لازم برای کارت بازرگانی حقوقی و حقیقی

پس از بررسی شرایط مورد نیاز برای دریافت مجوز بازرگانی بین المللی، لازم است فرد حقیقی یا حقوقی مدارک مورد نیاز را ارائه داده و پس از بررسی های لازم در نهایت نتیجه اعلام می گردد. از مهم ترین مدارک مورد نیاز برای صورت کارت بازرگانی حقیقی می توان به موارد زیر اشاره نمود:
تکمیل فرم های مربوطه منوط به ثبت درخواست صدور کارت بازرگانی
ارائه مدارک تحصیلی و دانشگاهی معتبر و مرتبط
ارائه پروانه کسب مرتبط با حوزه کسب و کار فرد که حداقل ۳ سال از صدور آن گذشته باشد
سند مالکیت یا قولنامه دفتر و محل فعالیت
ارائه مدارک شناسایی، عکس و تکمیل فرم های مربوطه، کارت ملی
ارائه فرم های مربوطه از قبیل مشخصات بازرگانی، تعهد برای عضویت در اتاق بازرگانی، تایید سابقه بیش از ۳ سال فعالیت در حوزه مورد نظر
ارائه گواهی امضا (تنظیم شده توسط این شرکت)
تهیه مفاصا حساب دارایی (تنظیم شده توسط این شرکت)
برای دریافت کارت بازرگانی حقوقی نیز لازم است فرم های مربوطه از قبیل فرم عضویت در اتاق بازرگانی، مشخصات بازرگانی، ارائه تاییدیه بانک در اثبات حسن اعتبار بانکی، عدم سو پیشینه، سند مالکیت یا قولنامه محل کار و مدارک شناسایی فرد درخواست دهنده ارائه گردد.
سپس کارت بازرگانی یکساله صادر میشود.
لازم به ذکر است کارت بازرگانی قابلیت تمدید دارد  و تجاری که بر اساس قوانین مصوب میزان صادراتشان بالا تر از سقف تعین شده باشد می‌توانند کارت بازرگانی خوش حسابی که مدت آن ۵ سال است دریافت کنند.

رویال ثبت

اخذ آنلاین کارت بازرگانی

جهت اخذ کارت بازرگانی،در صورت واجد شرایط بودن، همچنین می‌توانید به صورت آنلاین و غیر حضوری اقدام کنید.

انواع کارت بازرگانی

در حالت کلی کارت های بازرگانی به دو گروه حقیقی و حقوقی تقسیم بندی میشوند که هر یک دارای مزایا و محدودیت هایی می باشند. کارت بازرگانی در شرایطی صادر میشود که هدف دریافت این مجوز برای یک شرکت خاص باشد و به نام فرد یا مدیرعامل صادر نخواهد شد.
از مهم ترین ویژگی ها و البته تفاوت های آنها با کارت های حقیقی می توان به موارد زیر اشاره نمود:
نرخ مالیات برای کارت های حقوقی ثابت و ۲۵ درصد از درآمد می باشد، این در حالیست که برای حقیقی به صورت متغیر و در بازه ۱۵ تا ۳۵ درصد از درآمد سالانه در نظر گرفته میشود.
برخی از مجوزهای ورود یا خروج کالا از طرف گمرک تنها برای دارندگان کارت های حقوقی صادر میشود.
بسیاری از تجار در سایر کشورها تنها کارت های بازرگانی حقوقی را مورد تایید قرار داده و با آنها معاملات تجاری انجام می دهند.
افراد دارای کارت های حقیقی برای تمدید کارت لازم است تسویه اداره مالیات و دارایی را ارائه دهند. اید در حالیست که برای دارندگان کارت های حقوقی ارائه تسویه کامل بدهی های مالیاتی و بیمه الزامی می باشد.

مراحل دریافت کارت بازرگانی در رویال ثبت
مشاوره

جهت مشاوره با کارشناسان ما می توانید با شماره های زیر تماس حاصل فرمایید.

شماره تماس:  ۰۲۱۷۹۶۲۴۰۲۱۲۲۸۹۰۱۲۰

شرایط اخذ کارت بازرگانی

با توجه به اینکه قصد دریافت کارت بازرگانی حقیقی داشته باشید یا حقوقی شرایط متفاوتی ارائه شده است که رعایت تمام آنها الزامی می باشد. به عنوان مثال، برای کارت های حقیقی و حقوقی لازم است فرد شرایط زیر را دارا باشد:

آقایان بالای ۲۱ سال لازم است کارت پایان خدمت نظام وظیفه ارائه دهند.
خانم ها و آقایان باید سن بالای ۲۳ سال داشته باشند.
حداقل سه سال فعالیت تجاری و مورد تایید دو نفر از اعضای اتاق بازرگانی الزامی می باشد (یا داشتن مدرک تحصیلی مرتبط با بازرگانی)
ارائه حداقل مدرک تحصیلی دیپلم
ارائه مدارک لازم یا حکم کارگزینی که سمت مدیر عاملی یا عضویت در هیات مدیره یا مدیریت بازرگانی و فروش را اثبات کند
عدم اشتغال فرد به عنوان کارمند در سازمان های دولتی
عدم سابقه محکومیت کیفری
عدم سابقه اعلام ورشکستگی به تقلب یا تقصیر
نداشتن چک برگشتی
عدم امکان صدور بیش از یک کارت بازرگانی برای هر فرد یا شرکت
اشخاص حقیقی یا حقوقی، برای دریافت کارت بازرگانی باید سرمایه ای برای فعالیت های اقتصادی مورد نظر داشته باشند. (سرمایه اولیه اشخاص حقوقی باید بسیار بیشتر از اشخاص حقیقی باشد)
تنها در شرایطی به تجار غیر ایرانی کارت بازرگانی ارائه می گردد که کشور آنها نیز این شرایط را برای بازرگانان و تجار ایرانی فراهم نمایند.
دادن تعهد برای پیروی از سیاست های اقتصادی دولت (البته جزئیات این شرایط هر ساله دچار تغییراتی می شود)
اشخاص حقوقی باید مجوز های لازم برای فعالیت اقتصادی خود، داشته باشند

نحوه گرفتن كارت بازرگانی

مزایا دریافت کارت‌های بازرگانی

۱.صادرات و واردات
۲.شرکت در نمایشگاه های تجاری
۳.امکان عضویت در اتاق بازرگانی
۴.مدرکی معتبر که مورد تایید همه سازمانها میباشد
۵.امکان دریافت ارز مبادلاتی توسط بازرگان
۶.شفاف سازی مالیاتی و دولت الکترونیک
۷.امکان ثبت برند و علامت تجاری
دارندگان کارت بازرگانی اعم از حقیقی یا حقوقی میتوانند با استفاده از کارت بازرگانی هر نام و یا برند لاتین یا حتی بی معنی را ثبت نمایند.

کارت بازرگانی را از کجا باید بگیریم؟

به منظور دریافت کارت بازرگانی حقیقی و حقوقی لازم است درخواست و مدارک مورد نیاز به اتاق بازرگانی و اداره صنایع و معادن در هر یک از شهرهای ایران ارائه شود. پس از ارائه مدارک و بررسی آنها توسط اتاق بارزگانی، در نهایت مجوز فعالیت های تجاری بین المللی برای افراد حقیقی یا حقوقی ارائه شده و از یا تا ۵ سل دارای اعتبار می باشد.

نحوه تمدید کارت بازرگانی

هر یک از کارت های حقیقی و حقوقی پس از صدور دارای بازه زمانی اعتبار مشخصی بوده و پس از اتمام آن امکان فعالیت تجاری با آن وجود ندارد. برای تمدید کارت بازرگانی لازم است مدارک مورد نیاز به اتاق بازرگانی و صنایع و معادن ارائه شود و پس از بررسی صحت اطلاعات و مدارک در نهایت رای برای تمدید صادر خواهد شد. لازم به ذکر است که مدارک مورد نیاز برای تمدید کارت های حقیقی و حقوقی متفاوت می باشند.
به عنوان مثال، برای کارت های حقیقی لازم است مدارک زیر ارائه شود:
تصویر شش در چهار یا سه در چهار از فرد
تکمیل فرم های مربوطه
ارائه مفاصا حساب بیمه نامه تامین اجتماعی
ارائه سند مالکیت یا اجاره نامه محل کار به نام فرد متقاضی
تکمیل و ارائه اظهارنامه عملکرد و مالیات در ۴ سال های گذشته
ارائه مدرک تولیدی برای صنف های تولیدی
برای تمدید کارت های حقوقی نیز لازم است مدارکی به شرح زیر ارائه شوند:
تکمیل فرم در سامانه بازرگانی و امضا آن توسط مدیرعامل
ارائه اصل مفاصا حساب مالیاتی آخرین سال فعالیت
ارائه اظهارنامه عملکرد و مالیات در سالهای گذشته
ارائه دو قطعه عکس شش در چهار در صورت پر شدن تمام صفحات کارت یا تغییر مدیرعامل
ارائه سند مالکیت یا قولنامه محل کار
ارائه مدارک شناسایی از قبیل عکس، شناسنامه، کارت ملی، کارت پایان خدمت نظام وظیفه، مدارک تحصیلی
در صورتی که درخواست شما رد شود و به لیست سیاه اتاق بازرگانی منتقل شود، باید پروسه حقوقی و قضایی را برای خروج از این فهرست طی کنید. همچنین، دارندگان پروانه بهره برداری در بخش‌هایی مانند کشاورزی، خدمات فنی مهندسی، فناوری ارتباطات، صنعت و معدن معافیتی از ارائه مدارک مجدد ندارند و تنها باید اصل پروانه بهره برداری خود را ارائه دهند. مدت اعتبار کارت بازرگانی در ابتدا یک سال است و پس از آن، برای بار دوم به صورت سه ساله و پس از انقضای آن، برای بار سوم به صورت پنج ساله صادر می‌شود. در نهایت، هنگام تمدید کارت بازرگانی، مدارکی که در ابتدا برای اخذ آن ارائه کرده بودید را همراه خود داشته باشید و به کارشناس ارائه دهید.

×

شروع مکالمه

یکی از اعضا را انتخاب و در واتساپ گفتگو کنید.

× پشتیبانی آنلاین