Home » تغییر سهم الشرکه و تغییر میزان سهام
برای اطلاعات بیشتر ویدیو های ما را در آپارات ببینید.
تغییر دادن سهم الشرکه و تغییر میزان سهام بسته به اینکه نوع فعالیت شرکت شما به چه صورت است، متفاوت خواهد بود. چنانچه قصد دارید تغییر سهم الشرکه و تغییر میزان سهام شرکت با مسئولیت محدود را در نظر داشته باشید، باید بدانید که در ابتدای امر باید جلسه ای با همین عنوان تشکیل دهید و صورتجلسه مذکور را با امضای تمامی اعضای هیئت مدیره به تأیید برسانید. در این متن باید اعلام شود که چه کسانی میزان سهام خود را تغییر داده (کم یا زیاد کرده اند) و چه کسانی به لیست سهام داران اضافه شده اند.
موارد تأیید شده برای این کار باید در اساسنامه شرکت درج گردد؛ لذا ضروری است که متن صورتجلسه را به همراه مدارک لازم به اداره ثبت شرکت ها تحویل داده و موارد به صورت قانونی در اساسنامه با انتشار روزنامه تغییرات مد نظر قرار دهید.
همچنین اگر در وضعیتی هستید که می خواهید برای تغییر سهم الشرکه و تغییر میزان سهام در شرکت سهامی اقدام کنید، خوب است که بدانید، در ابتدا باید بدانید که این انتقال سهام به صورت بی نام است و یا با نام انجام می شود. پس از آن با تشکیل جلسه مجمع عمومی فوق العاده، تمامی تصمیمات لازم را در نظر داشته و لیست شرکای قدیمی را در کنار لیست شرکای جدید با میزان سهام جدید آماده کنید. این لیست باید در کنار صورتجلسه تغییر سهم الشرکه و تغییر میزان سهام قرار بگیرد. این موارد را به همراه مدارک لازم به اداره ثبت شرکت ها ارسال کنید.
برای پاسخ گویی به سؤالات خود در این زمینه، می توانید در هر ساعت از شبانه روز و هر کجا که هستید، با رویال ثبت تماس گرفته و بدون فوت وقت، مراحل لازم برای انجام این کار را شروع کنید.
تغییر سهم الشرکه و تغییر دادن میزان سهام می تواند بنا بر دلایل مختلفی صورت گیرد. برای انجام درست این کار باید این دلایل را شناسایی کرده و در جلسه مخصوص به این امر، تمامی اعضا را با این دلایل آشنا کنید. بری نمونه امکان دارد که تغییر سهم الشرکه و تغییر میزان سهام در شرکت شما به خاطر خروجی کی از شرکا و واگذاری سهام به دیگران باشد. این مکان نیز وجود دارد که فرد جدید به لیست شرکا اضافه شده و موجب تغییراتی در وضعیتی سهام می شود.
در نهایت مهم است که بدانید زمان تغییر سهم الشرکه و تغییر میزان سهام در شرکت های سهامی خاص، باید این مسئله را با اداره مالیات نیز هماهنگ کرده و مالیات مخصوص به این مهم را پرداخت کنید. این مالیات به مقدار 4 % از مقدار سهام منتقل شده است. البته در صورتی که این انتقال سهام به صورت بی نام انجام شود، پرداخت مالیات به آن تعلق نمی گیرد.
همان طور که اشاره کردیم برای انجام تغییر سهم الشرکه و تغییر میزان سهام باید مراحل مشخصی را طی کنید. به طور کلی این مراحل عبارتاند از:
جهت مشاوره با کارشناسان ما می توانید با شماره های زیر تماس حاصل فرمایید.
تلفن همراه: ۰۹۱۲۰۲۰۸۸۰۳ – ۰۹۱۲۰۲۱۷۸۸۵ – ۰۹۱۲۰۲۰۸۸۰۴
شماره تماس: ۰۲۱۷۹۶۲۴ – ۰۲۱۲۲۸۹۰۱۲۰
بسمهتعالی
نام شرکت:
شماره ثبت:
شناسه ملی:
سرمایه ثبت شده …………… ریال
بدینوسیله در تاریخ …………… ساعت …………… مجمع عمومی فوق العاده شرکت با حضور کلیه شرکا / اکثریت شرکا در محل شرکت (در صورتی که مکان تشکیل جلسه جایی دیگر بوده آدرس دقیق آن را ذکر کنید) تشکیل و نسبت به تغییر سهم الشرکه و تغییر میزان سهام برای افزایش سهام (کاهش سهام/ ورود اعضای جدید برای افزایش سهام) اتخاذ تصمیم شد.
نام شرکای میزان سهم الشرکه
– خانم / آقای …………… با دارایی …………… ریال به عنوان سهم الشرکه
– خانم / آقای …………… با دارای …………… به عنوان ریال سهم الشرکه
پس از بحث و تبادل نظر در مورد وضعیت مالی شرکت تصمیم بر این شده که:
– خانم /آقای ……………….. با شماره ملی ………………… با پرداخت ……………….. ریال در صندوق شرکت سهم الشرکه خود را تا میزان ………………. ریال افزایش می دهد.
– خانم /آقای ……………….. با شماره ملی ………………… با پرداخت ……………….. ریال در صندوق شرکت سهم الشرکه خود را تا میزان ………………. ریال کاهش می دهد.
در نتیجه این تغییرات، سرمایه شرکت از مبلغ …………………………….. به …………………………….. ریال افزایش و ماده ………………….. اساسنامه به این منظور اصلاح می شود.
با تأیید این متن مدیر عامل به دریافت مبلغ جهت افزایش سرمایه اقرار می نماید. محل امضای مدیر عامل
به خانم / آقای ……………………………….. (فرد از میان شرکای یا وکیل رسمی شرکت) وکالت داده می شود که با حضور در اداره ثبت شرکت ها برای به ثبت صورتجلسه، پرداخت حق الثبت و ارائه امضا ذیل به دفاتر ثبت اقدام کند.
محل امضای تمامی اعضا با ذکر نام و نام خانوادگی
چنانچه قصد دارید تغییر دادن سهم الشرکه و تغییر میزان سهام شرکت با مسئولیت محدود را در نظر داشته باشید، باید بدانید که در ابتدای امر باید جلسه ای با همین عنوان تشکیل دهید و صورتجلسه مذکور را با امضای تمامی اعضای هیئت مدیره به تأیید برسانید. در این متن باید اعلام شود که چه کسانی میزان سهام خود را تغییر داده (کم یا زیاد کرده اند) و چه کسانی به لیست سهام داران اضافه شده اند.
موارد تأیید شده برای تغییر دادن سهم الشرکه و تغییر میزان سهام باید در اساسنامه شرکت درج گردد؛ لذا ضروری است که متن صورتجلسه را به همراه مدارک لازم به اداره ثبت شرکت ها تحویل داده و موارد به صورت قانونی در اساسنامه با انتشار روزنامه تغییرات مد نظر قرار دهید.
تمام حقوق این وبسایت، متعلق به شرکت رویال ثبت میباشد.
خیابان شریعتی روبروی ظفـــر مجتمع تجاری نگین ظفـــر طبقه پنجم واحدE
تمام حقوق این وبسایت، متعلق به شرکت رویال ثبت میباشد.
شروع مکالمه
یکی از اعضا را انتخاب و در واتساپ گفتگو کنید.
پشتیبانی به طور معمول در چند دقیقه پاسخ می دهند